nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 23 Januari 2013

posing2 dalam kete lak


oklah...pagi rabu yang ermmmmmmm
nak kata indah..mcm tak brapa nak indah
confirm mengantuk kan...
dah nk wat camner kan...

yes2...esok balik kelate...
hehehe

klah ..
aku sambung lagi posing2 gedik2 aku ni..
ni dlm kete otw ke putrajaya...


gambar2 ni aku sendiri yang ambik..
hahaha...
dah aku giler posing..nak wat camner kan...
tp spoil lak..kat mulut darin ada biskut tertinggal...
huhuhu


puas juga nak select gambar2 ni..
takmo lah kasi nampak double chin aku...
tp still nampak gak..
nk wat camner..
tp dah plan...mmg kena struggle diet lah lepas ni..
tp ehem2..lepas raya cina yek..
hehehe


bila naik kete pokden..
aku suka dok depan..
so suri mmg sorang2 lah dok blakang...
tu dia..eh suri tak tido tu..
tgh main tab..
24 jam ngan game oggy dia..


darin dah nak tido tu..
penat melayan mama dia posing..
huhuhu...

p/s: plan nak g salon balik kelate ni..harap2 berjaya sbb sokmo2 tak berjaya sejak berbreastfeed darin ni..susah nak tinggal lama2..huhuhu

2 ulasan:

Nens Collection berkata...

hehehe...posing2 juga wajib bg nens..
selamat balik kampung..hehe

lieyalatif berkata...

e'eh koooo...darin ni rupe kooo laaa....tgk pic ni baru le nampak betul2nye hah heheheehehe.....

safe journey dear....cuti lame ni mmg harus balik kampung kan...aku pun mcm dah plan2 nieh nak balik kg....

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut