nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 27 September 2011

tiba-tiba....


tiba-tiba kan..
datanglah peel tekak orang mengandung...
dah aku mengandung kan..
tetiba teringat2 sgt dengan lauk ma aku..
bukan lauk pelik pun...
layan yer...


aku : ma, camner nak bt asam pedas ikan hok ma selalu buat?ke singgang pedas?huhuhu..rasa nak makan je
(utk pengetahuan uolls..ai pernah buat..tp tak jadi sebiji cam ma aku buat...hehhehe)


then ma aku lah reply balik..
korang baca lah sendiri...

p/s: sebenarnya kan...aku nak makan masakan ma aku..itu mengada2 antor msg...rasa nak balik lunch kat umah ma aku jer..sempat tak???kl - kuantan dalam sejam...hehehe...
p/s: pa, leh tak raya haji balik kuantan jer..kesian lah kat ai...asyik teringat2 lauk ma masak..uhuk2...

1 ulasan:

lieyalatif berkata...

gitu le tekak org mengandung ni...mcm2 hah nak drase heheeheh...okey le tu emy, tak jauh pun...weekend ni balik laaa...kalo kite buat rase tak sama....tak syok...dpt rase air tangan mak baru puas rase mengidam tu......

nanti ko amik gambar yeak...nak tgk....pastu boh resepi betol2...aku nak cube gak heeheheh...sibuk jek aku ni kan hahahaa

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut