nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 13 September 2011

raya ketiga balik kampung papa pulak


meh citer sambungan raya lagi..
ini citer kat kelantan lak..
raya ketiga, kami gerak balik kelantan...
gerak lak dah nak dkt tengahari..
(saja jer wat lambat2..eheheh)
meh layan


budak stress ...boring dok dalam kete...
dr kuantan ke kuala berang sejam setengah jer....
tp dr kuala berang ke kota bharu..masyaallah...jem siut...


baru bangun dari tidur..
mama nyer lak kenyang asyik makan jer...
nenek suri bekal nasi lemak..so mama bedal siap2 dlm kete...
hehehe


muka kepanasan..buleh lak masa otw blk kelantan..
terasa aircond kete kurang sejuk..
nasib mama dok dpn..tak terasa...
suri lah terasa sbb dok belakang kan..


bila balik ngan kete aku..rasa nyaman jer..
tapi bila balik ngan kete pok den..terus tak terasa aman..
mana ke tak..asyik nak potong kete orang jer..
kalu bwk kete ai..pok den automatik jadi berhemah..
hahaha


budak boring lagi..ambik gambar sendiri


n lagi..dagu pun dah dua lapis cam mama dia...


ini papa suri yang betul2 tak de keje ambik gambar enjin kereta..
buat semak memory card aku jer..


ini kat umah tokma suri...
keje suri adalah mengkoker tv...
tgk kartun kat channel 613

p/s: hari ni ada jamuan raya JUPEM...kte layan makan jer okkkkkkkk...

3 ulasan:

lieyalatif berkata...

makin syemangat aku tgk suri ni emy..geram aku wei....ni kalo depan mate mau aku gigit lengan die tuuu he he he.....tgk le tu, sebotol air kat tangan tu he he he.....esok bb dah kuar, suri kene share le kat belakang tu ngan baby...takleh kongker sorang2 dah ekekeekekek

Ummi Eisya&Amani berkata...

bam bam ye suri tu..geram..

Alin Marlini berkata...

Selamat Hari Raya :)

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut