nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 9 September 2011

bila cik suri beraya


sebenarnya aku tengah tension ni...
tension ngan bos aku yang sanggap ...
aku rasa nak bertukar jer..
bukan kerana kerja..tapi tak tahan dengan perangai bos yang berlagak bodoh sgt2...

sakit2 hati pun..takde guna kan..
meh layan gambar suri pergi beraya...


sehari sebelum balik kuantan..
baru aku dpt rembat baju raya suri ni
itupun last minute..
mula2 g jj midvalley cari..
tp byk tak berkenan...
dah kul 11 mlm aku  ajak laki aku g jj setiawangsa..
nasib baik jj setiawangsa tu tutup kul 12 malam..
dapat soping tanpa gangguan langsung...


yang kecik baju pink tu 'baby'..sepupu aku..
yang baju purple mata terbeliak ni 'shakir' ...sepupu aku gak..
yang baju pink pompuan vouge tu..makcik aku...
heheheh


sedang mengira duit raya..
ini dua orang pun sepupu aku..
heheh..mak sepupu suri ler...



suri mmg suka sgt ngan 'aiman tak kisah' ni..
aiman ni pun sepupu aku..
pergi ke mana2..main2 pun ngan aiman ni..
suri cakap..aiman ni baik...hehehe


see..caya tak??hehehe
nampak tak umah tak siap kat belakang tu..
sepatutnya ma aku beraya umah baru..
tp tak siap ..so terbantut skit raya tahun ni..
postpone raya haji je lah ma...

itu jer lah citer raya2 suri...raya2 pun byk ke umah makcik2 aku jer...baru 5 buah rumah..perut dah semput..hehehe..makan je keje...

4 ulasan:

lieyalatif berkata...

SURI COMEY!!!! budak dah besar ni senang kan emy...dapat kawan terus tak ingat kite dah heheeheh...syok le kite membalun menu2 raye ekekekeek....syok le baby ko mkn macam2 time raye hah.....heaven jek die dok dlm perut tu maknye mkn mcm2 heheeheheh

re; beb, aku tak larat ar sambung lagi....otak dah tepu...biar le laki jek sambung....tahun depan buat master 2 tahun...pastu ade rezeki sambung phd lak....die lagi penting kot sambung belajar...aku ni sokong dari belakang jek laa huhuhu

Cik Rose Cute berkata...

cam best jer hihihi seronok betul suri beraya...

NM02 berkata...

suri makin comei

tak sabar nak tgk adik suri pulak

hehehe

norhidana berkata...

comel suri ngn baju raya tu... dh la tembam bolat heheh.. mana gambar mak yong beraya wei?

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut