nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 14 September 2011

18 weeks


hari ni ada appointment doc..
utk scan..cam biasa..aku mmg tak byk cakap dgn doc..
cuma aku tanyer uri camner?n baby camner?
so far..uri still bawah..n 7bulan nnti kena scan...n baby ok..
itu jer..
hari tu cakap due 16 hb..
then tukar jadi 15 hb lak..
makin lama makin cepat lah due aku..
xkisah..dulu suri pun pun aku beranak 37/38 weeks..
hehee..asalkan baby sehat...

actually ada check hb...apa ntah nama nyer hameoglobin tu lah..hehehe
so far ok..n misi suruh makan cam biasa asid folik..
sebenarnya..aku dah lama tak makan asid folik..sejak alahan hari tu..
but..today aku dah start makan balik...
sbb dah berhenti alahan tu kan...

gambar atas tu gambar betapa boringnyer aku nak keje ofis ni..
aku suka environment..kawan2..(walaupun tak ramai)
tp aku benci si sangap tu...
tak tau kenapa aku benci dgn dia..
sampaikan aku leh berpaling muka bila dia bercakap ngan aku...
uhuk2...

p/s: itu jer nak citer...eh..gaji minggu dpn yek..lambat lah rasa...poket aku dah surut sgt dah ni..hehehe

1 ulasan:

norhidana berkata...

cptnyer masa berlalu... dh 4bln lbh ek... alamak ko chekc arini ek,esok aku gi kinik antar aiyan kene cucuk 2bln,kalu tak blh jmpa ko

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut