nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 14 September 2011

anak dana


aku dah lupa hari apa aku melawat anak si dana...
yang confirm lepas raya lah...
hehehe

sepatutnya melawat dia kat HKL hari tu...
tapi tak sempat lah pulak..
so lepas raya baru dpt g tgk..
meh kte tgk si kenit Rayyan Izzan ni..


aku g waktu lunch hour ofis..
sedang elok lak si aiyan ni tidur...
aku ni takut nak pegang aiyan..
sebab aiyan ni halus mulus jer orang nyer..
iyelah..aku ni orang nyer kasar...
pemegang brown belt taekwando ok...
tp wakil sekolah jer lah...
hehehe



seriusly..geram aku tgk..
lebih2..kulit nyer yg suci murni..bersih...
tgk aiyan tidur pun dah sejuk hati aku..
cepat lah besar aiyan..acik nak pegang awak lahhh


ini geng aku angkut g umah dana..
since dana dah 50 hari tak masuk ofis..
kak siti aka reporter ofis sedang melaporkan keadaan ofis..
heehhe..
gurau je kak...

p/s: masa hari aku pergi tu..mmg tak plan..so acik lom beli hadiah utk aiyan..tunggu gaji leh??hehehe...

2 ulasan:

lieyalatif berkata...

alahai...comeyyyyy....dah jumpe aiyan ko yeak emy...sepatutnye ko dokong kejap aiyan tu, amik berkat dpt baby boy ekeekekekek.....

kemain remote tepi aiyan.....mcm die yg tgk tv koo heheeheh...aku selalu layan video die kat fb dana jek...suare kecik mcm dayyan jugak heheheeheh

lepas ni turn dana plak visit ko n bb heheeheh

norhidana berkata...

ahak2 ada gk gambar aiyan ek,heheheh alah ko tu mmg mentang2 anak aku kecik je tkt nk dukung konon... nnti dia dh beso ko jgn tkt nk dukung lak tau..nsb masa ko dtg dia baik je kan takde nngis kn.. hehehe

ala hadiah tu nnti2 lah wei,korang dh dtg pun ckup lah pengubat rindu,lg2 dpt gosip2 best2...hehhehe

lieya-ala remote ltk sblh aiyan biar snang mama dia kot2 dia nngis senang nk capai,hehehe

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut