nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 28 September 2011

Cinta Elysa


satu satu drama aku follow skrang ni...
hari tu slot lestary ni cerita ana lulu tu kan...
tapi dah abis dah citer tu...
ana lulu tu feveret drama pok den..hahahah...

nah skrang cinta elysa lak..
first tgk cam boring...
iyelah tgk muka samseng kan..
tp bila dah 2 kali tgk..
terjatuh cinta lak dgn samseng tu..
apa nak buat..samseng pun samseng lah..

so yang harus stp selasa mmg nak layan citer ni...
hero citer ni yang nama botak dlm juvana tu..
tp dah tak botak ok...
tp the way dia cakap tu mcm gentle lak pulak..
auwwwwwwwww....

pic credit kat : We love Fasha Sandha

2 ulasan:

NM02 berkata...

tetiba mcm jatuh cinta pada botak. hehehehe

lieyalatif berkata...

best cite ni.....aku bace sipnosis mcm best tu terus aku layan tu....pasha sendat pun pasha sendat ler eekekekek....

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut