nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 12 November 2013

soping


soping lah sgt...
ini pun citer ahad lepas...
disebabkan kakak yg request nak g midvalley (dpn ofis pokden je pun)
maka ke sana lah kami...

tp target utama g situ mmg nak bawak kakak pg main kat atas tu..
gym nama pe ntah..
situ feveret kakak...
leh panjat2 main2 gelungsur..
aku n darin terlopong..hehehe

tajuk entry soping kan...
so citer soping lah...


ini keje papa...terbeliak tgk t-shirt murah putih ni...
apa lagi drembatnyer 6 helai utk anak2 daranya..
harga pun rm5.90...ala bt basahan g taska n kat umah jer..
ok pe..hehehe


ini lak baju mandi utk anak2 dara..
yang adik nyer yg ada gambo pompuan tu...
ni beli kat metrojaya..harga rm33.00
aku rasa mcm murah sgt..so rembat jer lah...
yang sehelai lagi tu...yang kakak nyer..
ktorang beli kat JJ...
ada less...so jadi rm39.90
murah tak???eh cakaplah murah...
tiba2 beli baju mandi yek..
ala ni sumer sbb baju mandi kakak dah ketat..
kakak dah gain weight dah..
baru 5 thn ..tp body cam 7 -8 tahun..
heheh


new koleksi play doh kakak..
rasa nya mcm kotak yg ke 3 atau 4 dah ni..
tp hari tu..ktorang cakap kakak..tlg pilih yg murah2..
murah2 pun rm39.90..pejam mata lah..
xmo lah beli mahal2..sbb takde dlm list pun..heheh
sebenarnya sbb dah byk koleksi termasuk yg patah tu..
so kter beli yg murah2 je..
sbb permainan ni pun sama jer..
bagi aku lah..hahaha


benda alah ni...
ermmm..ikutkan mmg takmo beli..
tapi terbeli jugak..
last minute discuss..last minute beli..
second stroller kami..
tp beli ni pun ada sebab2 nyer...
sebab pertama ...nak buggy board tu utk kakak
sebab kedua...first stroller besar gedabak susah nak bawak g mana2..
sebab ketiga...senang nak travel...(ini yg paling penting)
sebab keempat..ini pokden punyer alasan...sbb darin tak pernah beli brg2...sumer nyer mewarisi kakak punyer..so ini barang darin lah...
sebab kelima...pokden mmg suka brand ni..
itu lah sebab2nyer..huhuhu
tapi mmg puas hati..
si kakak leh berdiri kat buggy..adik duduk..
kalau kakak letih..kakak duduk...adik lak berdiri...

eh panjang lah explain..kah kah kah..
klah...babai..

Published with Blogger-droid v2.0.10

1 ulasan:

llizz berkata...

Waa best shoping2 ni...murahtu baju 5.50 jew berbaloi...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut