nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Sabtu, 30 November 2013

penyokong tegar pokden...


alkisahnyer..
hari isnin malam, pokden ada lah tournament futsal office dia..
so kami 3 beranak merajin kan diri menfollow pokden..
seronok gak g..
berpeluh2 aku..hahaha
mehlah layan...


walaupun pokden takde anak jantan utk main futsal...
tapi pokden patut bangga ada anak2 dara...
anak2 dara pokden memang penyokong tegar giler lah kat pokden..
sampaikan pokden tak main futsal lagi...
darin suri dah terjerit2 nama papa...
hehehe


yang paling excited budak ni...
mmg berdiri jer...
letih tu no 2...
lepas tu bedal mee goreng maggi...
lapor ler tu.


actually ada benda lucu terjadi tau..
hehehe
korang nampak tak ada lelaki sebelah darin tu..
itu ada penyokong pasukan lawan...
bila dorang cakap..come on...jerit2..
darin n suri apa lagi terjerit2 sama lah excited..
siap tepuk tangan pangill papa papa papa...
hehehe
lantak korang lah..aku tgk jer..hehhee


baju biru malaysia tu pokden..
geng pokden pakai biru hari tu..
kalah ke menang ke tak tau
sbb ktorang gerak awal skit balik..
tp kalah rasanya..hahaha


seriau aku darin dok tepi jaring tu
bt ler ada bola terpelanting situ..
mau benjol kepala darin..
tp cam biasa..budak ni kepala keras skit..
lagi aku larang lagi dia bt..
so bt jer lah..
sakit sendiri tanggung..


eh terbalik lah gambar kakak...
kakak yg semakin besar semakin pandai menjaga adik...
hari2 dok cakap aku utang dia tido hotel sbb exam dapat no 6...
siap request lagi...if thn dpt dapat no 1-3 nak g legoland...
huhuhu
iyer2..bln 1 kter holiday yer...4 hari 3 malam lagi..tp hotel murah jer lah...hehehehe
Pdublished with Blogger-droid v2.0.10

Tiada ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut