nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 8 November 2013

aeon big..saya pinjam k troli awk


anak2...suka benor naik troli..
lebih2 mama pun kemalasan nak angkut stroller..ahaks..
gambar ni gambar masa jalan2 kat east cost mall, kuantan..
mmg ler tak bwk stroller..
tp kakak pandai..penat jalan..nampak troli..

kakak : mama...kakak penat lah jalan..

mama: ala..kakak yg nak g jalan2 kan...

kakak: tu...stroller...mama ambiklah..

mama: kakak..tu bukan stroller..tu troli...mana leh ambik kter tak g care4

kakak: alaaaaaaaaaa

tp aku kan mmg jenis tak kisah..aku lalu je dpn care4 tu aka aeon big...ambik troli..angkat anak2 masuk dalam n tolak n lariiiiiiii...hahaha
takdelah takut pun..saja jer kasi up citer..
hehehe
ngan darin2 melompat...
iyerlah budak tu kan dah pandai jalan..mmg aku suruh jalan lah..
nampak troli terus tarik muka excited..hahaha

anak2...pandai kan..penat naik troli..ni mama papa penat ni nak naik pe..ahaks..
pokden pun hanya mampu tersenyum...


Tiada ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut