nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 4 September 2013

tumpang pelamin


assalamualaikum kawan2...
fuhhh...
tak tau kenapa..semalam dan hari terasa keletihan tu...
myb sbb dah abis pertandingan simfoni seni tu...
walaupun tak dpt no pun dlm simfoni seni tu..
kami tetap berpuas hati..
tau kenapa?

sbb...kami2 berlatih hanya seminggu sebelum pertandingan..
nasib2 kami ada background vokal
dgn bantuan cikgu vokal kami, kami mmg full confident utk pertandingan ini..
mmg kami all out dah petang hari tu..
cuma kami rasakan...perisian persembahan kami kurang skit
sbb kan dah nama simfoni seni kan..
tp kami hanya persembahkan choral speaking choir berkenaan alam sekitar..
apapun kawan2 koir ku..korang mmg best..
i salute u alll...
hahaha

klah..ni gambar2 kt bawah ni gambar hutang ngan kwn ku ni..
baru ku upload...hehehe


raya ke empat..kami ke kenduri kawen adik kak ct aku..
akak / geng di ofis aku..
kebetulan satu kapal ngan suami aku..
apa lagi terjah lah kenduri makan gulai daging yg penuh lemak tu...
nyum2...


yg tengah tu kak ct..cun tak?????hehehe
aku tak bawak darin..sbb time ni mmg time darin tido..
so angkut suri jer..


cantik pelamin ni..rasa nak kawen sekali lagi jer..
tp dgn orang yg sama lah..hehehe


gambar last...skit je snap hari tu..hehehe

p/s: siap sesat lagi nak g umah kak ct..padahal dpn mata jer..hehehe


Tiada ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut