nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 11 September 2013

main play doh sama2


suri ni mmg suka sgt main play doh..
setakat ni baru 2 set play doh lah suri ada...
1 set yang buat ice cream/biskut
satu lagi pun bt ice cream siap ada pengelek tu..
mama dia pun takde benda tu kt dapur..
heheheh

skrang bila ada adik..main sama2 lak ngan adik..
cuma adik ni nak kena aware lah..
asyik nak masuk mulut jer..
kalau tak masuk mulut dia..dia nak masukkan dlm mulut mama lak..
huhuhu

p/s: ingat nak mc hari ni..tp mengenangkan dpn umah dok bt construction jadi cancel...

Tiada ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut