nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 29 Ogos 2013

sup ayam untuk bekal darin hari ni...


tergolek seketul peha ayam aku letak dlm sup ni..
aku letak carrot, potato n kubis..
aku lak terliur..bila rasa...nyum2...
kenyang lah perut anak dara aku no 2 tu...

p/s : yesssssssss...setiap hari masak darin utk bekal rumah pengasuh...myb next2 bekal utk pokden lak...insyaallah..



3 ulasan:

♥ Wina ♥ berkata...

rajinnye siapkan bekal untuk rumah pengasuh..

me next year kena siapkan bekal untuk anak dara ke skool pulak

lieyalatif berkata...

puas hati dpt sediakan makanan tuk anak sendiri kan emy....bagus laa ko, tak serah bulat2 pada pengasuh semate2....

emy pokden berkata...

wina...
rajin sbb darin ni jenis pemakan....pulak tu leh makan nasi lembik2 jer..

lieya: ermm...mmg puas hati...ini bapak nyer lak request nak bekal jugak..huhuhu

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut