nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 16 Ogos 2013

malam raya kami....


fuhhhhhhhhhhh...
berpeluh aku nak buka blogger.com ni..
susah benor nak bukak kat ofis...

tiap2 hari...aku akan upload gambar dulu via tab takpun laptop..
pastu seisi menaip n mengarang ceritera blog aku akan dibuat kt ofis....(if keje)
hari ni...nak bukak bukan main susah..huhuhu..
tp terbukak jugak..
so meh dgr ceritera malam raya aku...
thn ni turn raya balik kuantan..
mmg rasa gumbira sgt2...
HAHAHAH


malam raya apa lagi..main mercun lah..main bunga api lah..
si darin aku..skit pun tak takut bunga api...
berani mati betul budak ni...
eh darin ni baru setahun okkkkkkk..lahir 2013..
sume org ingat darin ni umur 2 thn...
kui kui kui


yang paling paling seronok balik raya of course lah cik suri kte..
suri ni perangai dia mmg suka berkawan...
sekejap je dpt kawan...
jgn tak tau..siap berpegang tangan lagi ngan kwn laki..
dpn aku ngan pokden pulak tu...
rasa nak rotan kaki suri tu..
tp lupa ...suri budak2 lagi..
so no hal...hehehe


pakcik2 aku...
skrang ktorg mmg menengok anak masing2 je lah main bunga api..
kalu tak dulu2..kotrng lah hantu2 main bunga api..
tp aku tak suka sgt...sbb pernah kes main bunga api mlm raya...
tetiba terpencik kat baju kurung aku..
terus fobia nak main...
tp kalau paksu aku mmg juara..siap berlumba2 letupkan mercun dgn orang lain..
konon2 nak tgk sapa yg paling kuat bunyi mercun...
gambo paksu aku takdok...hehehe


main mercun tepi rumah nenek aku..
mak2 sibuk masak...
ktorang sibuk main bunga api..
kira bz lah jugak sume..ada part keje masing2..
kui kui kui



3 dara pinggitan...
suri dgn makcik2...aka sepupu2 aku...


posing dua beranak...
muka ktorang serupa tak???

p/s: best nyer kalau tiap2 tahun balik raya rumah aku je...hahaha..jgn nak mimpi lah emi...hhaahhha


1 ulasan:

♥ Wina ♥ berkata...

seronoknye main bunga api :)

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut