nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Sabtu, 2 Februari 2013

dunia baru aku bersama Elken


salam sabtu sumer..
tetiba rasa nak update..walaupun jarang update weken kan..
tp rasa cam boring giler ..meh lah aku update..
at least sapa2 yg bukak blog aku hari ni..ada gak citer kan..
 
title aku kat atas tu...
mcm gempak tak gempak jer kan..
utk pengetahuan sumer..
aku dah join elken ni setahun yg lepas..
cuma tak bt betul2..
n skrang aku nak bg commitment 200 peratus ke Elken...
 
apa itu Elken...
eh korang tak tau ke..
tp kalau korset dx tu mesti korang tau kan
elken tu company dia lah...
 
aku taknak citer lebih2 lagi..
nak citer ttg aku je dulu
bulan ni aku nk contribute diri aku utk bt bisnes ni...
ehhhhhh..mlm ke?
yes...mlm..
tp mlm yg confirm bt aku tersenyum di hujung bulan..
in shaa allah..
 
klah..
nak citer skit jer..
nnti citer pasal semalam aku redah hujan utk bertemu pijah...
giler siap selipar suri kena hanyut lagi..hehehe
nk tido jap..
babai..

1 ulasan:

inazamri berkata...

akak join elken sejak 2006 tp tak renew lak members dah.semoga success bisnes nnt.Korset elken akak suka material kain dia lembut dan selesa.Spirulina elken mmg sampai skrg keluarga akak makan coz bg kami spirulina dia adalah terbaik.

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut