nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 15 Februari 2013

1st beshday darin @ home


utk tahun ni...
not yet party celebration utk darin yer..
sbb nyer...kena jaga emosi kakak..
iyerlah..kek tu dia ingat dia punyer..
n ingat besday dia sorang jer..
hehehe

so ...kte bt kat umah jer..
order kek ngan kwn aku...lisa..order red velvet..
very the simple kek but sedap sgt...
yang cucuk2 nama darin pun aku mintak kwn aku bt
aku nak simple kek..
yg bt kakak tak jelos..
itu point aku...


so inilah kek nyer..
red velvet..
aku kan tgh giler red velvet skrang..
bt sendiri mmg ke laut..
yg comot tu..aku yg bt..sbbb gelungsur dlm kete..
hehe



kakak with adik aka ayin...
ayin dah leh jalan ...
lagi2 jalan ke pintu nak kuar umah..
nak berderak je keje budak ni...



actually darin tido awal semalam..
ingatkan..tak de lah acara potong kek..
tup2 darin bangun..
so leh bt ambik gambar jap ngan kek kan..
ambik syarat..at least buat jugak...


the besday kek...
Darin is 1 dahhh

p/s: kami dah plan no party beshday utk ayin..tunggu besar skit..sambut ngan kakak terchenta..heehhe

1 ulasan:

lieyalatif berkata...

sgt tomey kek darin!!!! red velvet lagiii...

betul ko, ape2 nak buat kene tgk emosi kakak heheheehe... alah sambut gini pun dah meriah koo...yg penting kite dpt makan kek sedap...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut