nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 27 Februari 2013

Lunch hour kami


ishhh...
awat lah tunggang langgang gambo2 aku ni..
xpelah..korang layan jelah..
tak lama pun..sekejap jer..
hehehe..biar otak pusing2 skit..

tadi kami lunch d jj au tu..
itu jer tempat yang senang g and senang parking..
tempat parking pun luas..
so situ lah feveret kami...

plan tadi nak g johnnys..
last minute tukar..
cik dana atkins tukar tempat..
so kfc lah...

jom layan gambar gedik kami..


aku n kak ct...
sama putih sama cantik ngan aku kan..
lariiiiiiiii..angkat bakul sendiri dahhhh


jari dua ketul tu korang mesti kenal sapa punyer kan..
nak ambik gambar kak ct tp sibuk jer cik dana atkins kiter..
eh takpe ke panggil cik dana atkins???


cik dana atkins tgh beratkins..
habis merebak kat ktorang..
rasa2 esok pagi sumer lah beratkins..
dana..jgn lupa bawak lebih salad2 esok tau..
aku nak makan..hehehe


dlm kete aku..
posing jap...
eh cik dana atkins..tiba2 senyum gitu..
mesti rasa comel kan...
hehehe


gambar tunggang langgang..
cik dana atkins sedang menikmati makanan atkins..

p/s: best pe bt atkins..leh makan kfc lagi...takpe dana..2 minggu je induction..pejam celik pejam celik ..seteeellll dah..

Tiada ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut