nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 6 Disember 2012

suri n darin yang kurang sihat


salam pagi khamis sumer..
oh semalam tak leh nak bukak blog pun...
sbb blog aku kena block sbb ada malware tu
virus apa ntah
aku pun tak reti..
so aku bt tak tau je lah

so hari dah leh..
kte update gambar lah...

.
sejak kebelakangan ni..
dua2 anak dara aku ni mmg tak sihat..
ini pun baru semalam g klinik pulak...
kakak suri asyik batuk2 malam2...
so mmg kena ubat batuk dan pelega..
sampai dah tak batuk...



adik lak...ada jangkitan kat telinga...
dua minggu lepas dah detect kena..
n mmg dah kering pun..
tiba2 smlm kena pulak..
nasib tak demam bagai ...
so darin pun kena on antibiotik balik..
kena makan ubat selsema dan block nose sampai baik


kami laki bini kena lah rajin skit pantau ubat anak2 ni..
sbb anak2 kami ni culas sgt2 makan ubat...
tp kali ni kami kena pantau betul2..
sbb bahaya utk anak2 comel kami ni...
dan kami mama papa yang baik
beli kek barbie kecik ni utk pujuk kakak suri makan ubat...
huhuhu
melayang rm30.00
nasib murah


untuk anak2 apa sahaja lah...
tp sayang kakak suri tak makan pun kek ni..
ni kek span yer kwn2..
anak sy ni demand tinggi..
kek span mmg tak makan
huhuhu
  

gambar atas tu...kat 'restoran lelagi...'
feveret restoran kami kalau g klinik budak2 ni...
iyer2 je bawak kek tu..
sampai kan staff situ ingat ktorang nak sambut besday suri lak..
mcm besday girl lah pulak..
thn dpn yer suri ...bulan 5 ...
kte order kek barbie utk besday kat school...


iyer..kakak suri mmg semakin kurus skrang..
suri ni memilih skit makan...
itu jadi kurus skit..
tp kalau bagi makan maggi kari tu..
mmg lajulah makan..
tp takleh selalu lah..


si kecik yang kena jangkitan telinga...
nasib berat makin naik..
skrang darin officially 9 bulan lebih dengan berat 9.9kg..
tahniah2 anak ku...

p/s: papa sedang cuba tunaikan hasrat si anak dara nyer tu..apa dia yek?adakah dapat papa menunaikannyer..jeng jeng jeng????

Tiada ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut