nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 11 Disember 2012

result doc...samsung tab


salam pagi selasa....
hari ni skit tingtong...
tp kira ok lagi lah...

kalu tak ok confirm aku memeruk kat surau dah ni..
iyerlah...
semalam darin dapat ubat antibiotik baru...
dan2 lak darin mcm takleh nak tido..
berpeluh jer..
kipas mmg stand kat dia jer ni...

aku pun mcm burung hantu lah..
oh yer..darin kan kena jangkitan kt telinga...
dah dua kali telan antibiotik..tp virus tu tetap ada ...
so doc darin antor sample ke makmal
nasib takde pe2...
cuma darin kena ambik ubat antibiotik yang baru..
tgk berkesan ke tak..
huhuhu
harap2 takde pe..


ini lah makmalnyer...
tengahari terima call dari staff klinik..
aku ngan pokden..mmg tak senang duduk..
sbb ptg tu doc nak jmp
nak citer pasal jangkitan darin ni..


nasib takde pe2..
atas tu hasil result..
yang bulat huruf R tu...antibiotik yang telah darin makan...
yang tu sumer tu tak menjadi kat darin
so skrang darin tgh cuba utk antibiotik yang last sekali tu 'azithromcyin'
harap2 lari lah virus tu...


setel hal ubat tu...
ni lah kakak suri punyer citer..
kerana cousin dia ada ipad..
hari2 suri berzikir kt telinga pokden
suruh beli
niat nak beli ipad tp bl pk balik..beli samsung tab lah..
murah skit
lagipun senang sbb dah ada berukband kan...
so skrang mmg lega sgt2.. g mana2..
even dlm kete ..kat restoren..
cik suri kte mmg behave tp dgn syarat ada tab lah...
hehhee


inilak citer mama dia..
vinci ada sales ..so rembatlah...
50% less ok...
giler ko tak rembat...


oh buku saving aku..
dah lama tak saving..
cari2 dlm laci terjmp lah pulak..
so niat dpt bonus nak simpan skit..
hehehe..simpan 50 pun niat yang bagus gak kan..
hahaha


korang mesti pelik ni apa benda kan..
korang kalu nak cantik..sila makan sarang burung ni..
orang skrang kan dok giler collagen..
aku pun sama ok..
tp serius..geli aku nak makan wei...


ntah apa2 aku bebel kan..
tp tetap nak bebel...
yeahhhhhhhhhh...dpt calendar 2013
so leh lah rancang apa2 yang patut kan..


muka selambak aku...
tudung senget sokmo aku ni..
nak wat camner..
jgn aku senget dah..
hehehe..

p/s: itulah citer2 aku..esok citer lagi..kalu muak sila muntah kat toilet okkkkkkkkkkkkk
baiiiiiiiiiiiiiiiiii


1 ulasan:

NM03 berkata...

harap darin cpt sembuh

budak2 skang noks, silap2 qays setahun nnt dah minta tab jugak. hahaha

bonus ni??? p bercuti maaa..... tak sempat nak menabung... uuwaaa!!!

aku mkn collagen, harap2 cantek mcm rozita che wan. hahaha

bila nak teserempak lagi kat nagoya ni?

hahahaha

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut