nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 26 Disember 2012

peel anak2 dara ku..


salam hari rabu sumer..
sorylah..entry yang banjir tu mcm tergantung jer kan..
actually nak menaip lebih2..
tp apakah daya aku masih buta bab2 tab samsung tu..
lagi senang rasa nya pakai laptop..
oh rindu kat asus aku..

klah..
cite banjir tu sudah2 lah yer
sbb dah surut pun banjir..
aku pun dah selamat sampai kl..
ingatkan dapatlah cuti banjir..
tp non ado..

tp kan..syok woooooooo main banjir...
hehehe..surilah yang syok nyer..
ktorang syok makan je dlm umah..

meh nak citer peel anak2 dara aku ..


gambar terbalik..takpe2...
ini anak dara aku no 2...
masa lahir..ya allah..mmg sakit giler lah time nak pecahkan ketuban tu...
tp lepas beranak..mmg best giler..
sbb budak ni tak reti sgt nak menangis..
menangis pun mcm dok dlm kain jer....
aku jer mlm2 asyik terbangun2 kot dia nak susu..
sbb suara non ado..
mcm makcik aku cakap...
'anak ko ni bisu ke mi'...
ewah2..sedap2 je cakap anak aku bisu..
anak aku bukan bisu ..
cuma kurang kuarkan volume jer..
hehehe

tp skrang..
dah hebat okkkkkkkkkkkkk
apa hebat?
sbb dia suka marah orang..
skrang menangis bercampur ngan marah okkkkkkkkkkk
kalau korang tak layan dia abislah..
abis dia merenung n mengekor korang..hehehe


inilah anak dara no 1 aku...
masa kecik2...mmg hari2 menangis..
mlm2 mmg takde perkataan tido lena..
sbb minah ni suka menangis malam hari...
mmg menangis ni sinonim lah ngan minah ni..
sampai ke beso okkkkkkkk
sampai nak g sekolah pagi tadi pun menangis...
letih mama kakak oiiii

yang best skrang ni..
kakak sgt2 manja...
suka giler kalau dia manja..
rasa nak geget2 ngan cium2 je minah ni...
dia punyer lentok mengalahkan adik..
kakak ni..kalau mintak apa2 ngan papa..confirm dpt..
tak pernah dpt..
latest dpt tab okkkkkkkkk
next tak tau lah..
rasa nya rumah barbie ok..
kopak duit laki aku...hahahha
next year kakak dah 5 thn..
mohon2 kurangkan menangis pagi2..
letih tau nak berdrama pagi2 hari..
hehehe

itulah peel anak2 dara ku skrang..
next2 tak taulah..
apapun mama papa sayang sgt kamu berdua...
muahhhhhhhhhhh


2 ulasan:

NM03 berkata...

anak bapak le katakan ye...

emy pokden berkata...

nmo2:

mmg ternyata..dua2 pun anak bapak...hehehe

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut