nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 17 Disember 2012

jual tudung...bloggeroid...car wash


salam petang isnin sumer...
tak sempat nak update blog pagi tadi...
selalu2 leh gak auto publish..
tp sejak ada tab ni..
aku dah tak pandai bukak laptop asus aku dah...
hehehe

puas aku godek2 camner nak publish blog melalui tab samsung tu..
tp tak reti2 gak..
so nnti2 aku explore lagi yek
update blog kat ofis je lah dulu...

gambar atas tu masa dok dlm kete kt car wash..
ktorg tiga beranak dok dlm kete...
kt luar tu org cuci kte ..
mcm diva lak hahaha..
malas lah nak kuar..
anak2 pun merengek jer..
itupun terajin nak teman pokden cuci kete dia..

oh korang jgn lupa..belek2 lah tudung layer tu..
cantik pakai..kain pun sgt2 berkualiti n elok...
harga tak mahal pun..
korang pm aku kt fb..
takpun email kat aku yek...
nak harga murah korang tanyer lah aku..
manalah tau aku bermurah hati nak bagi kan..
kui kui kui

1 ulasan:

norhidana miswan berkata...

tak lama lg pandai la ko gune tab tuh sepenuhnyer... pasni pandai lah upload blog kot tab kan... hehhe

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut