nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 19 Oktober 2012

si manis 8 bulan lagi


ok..ini citer si manis 8 bulan aku lagi...
puan dana ada request nak tgk gigi si darin ni..
so inilah picture nyer...
mmg susah giler nak ambik gambar ini budak..
huhuhu


mula2 tayang gigi kapak dua ketul atas...
beso giler gigi atas darin ni..
dan2 lak jarang kat tgh..
dah mcm sharifah aleya hot fm tu jer aku tgk..
hahaha


inilak gigi bawahnyer...
bergerigi ...
bila gigit puting aku..rasa nak melompat bintang aku...
huhuhu


inilak gambar bonus..
gambar kaki gedabak darin..

p/s: darin skrang mmg keje nyer nk berdiri jer...tak mainlah nak duduk2 ni..


8 ulasan:

♥ Wina ♥ berkata...

banyak dh gigi..mesti keje nak menggigit jer :)

NM02 berkata...

ala.... swiiittttttt sangat

tak sabar nak tgh qays merangkak, jalan, tumbuh gigi, minta beli jajan. hahaha

Nens Collection berkata...

woo..sakitnyer kene gigit puting..huhu

darin comel lote!

inazamri berkata...

bila baca tang gigit puting tu ..terus akak rasa ngilu heheheh

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

comel nye dia.. dah ada gigi dua.. ;-)

Ros berkata...

Salam ziarah....eh.eh ada gigi 2 batang he.he...

Mia Kassim berkata...

Alala...anak saya baru ada 3 batang gigi....hehe salam kenal dan folo

Tihara berkata...

as salam,

sangat cute, moga membesar dengan sihat ey :)

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut