nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 4 Oktober 2012

nak cantik gak


gara2 kulit muka yang semakin kusam..
iyelah umur pun dah 31
aku pejam mata beli produk kulit ni..
itupun kongsi ngan member yg sama2 excited nak cantik..
korang tgklah keberkesanannyer lagi 2 minggu yek..

p/s: aku perhatikan..rata2 wanita bila menginjak umur 30 an baru lah terhengeh2 nak jaga muka n body yek..mcm aku..hahaha

4 ulasan:

Qhaifa Nur berkata...

akak juga yg malas...
tapi kini hati dah mula tergerak untuk semua ini...betul cakap hubby bukan utk org lain utk dia juga he..he..

Nens Collection berkata...

mana nk beli ek..pengedar ke dear?

♥ Wina ♥ berkata...

hurmmmm kena sgt statement tu dengan saya..x pernah nak jaga tang muka nie, kalau body tue adelah jugak control makan..

all the best to you!

BW di pagi hari..salam kenal ;-)

Kakzakie berkata...

Boleh beli dimana nie Amy? Ada di pharmacy ke?

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut