nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 1 Oktober 2012

attend wedding kawan papa


ohoiiiiiiiiiii
morning2 sumer...
pagi isnin yang cukup indah dan cukup dramatik..
dramatik nyer sbb kena dok jem dlm kete pepagi buta
sudah nyer punch tepat2 kul 8.08 pagi..
cantik no kan..hahaahha...
merah punch card ai hari ni tauuuuuuuuu

klah...
pagi2 gni takleh nak meroyan sgt..
dah lah puan dana cuti hari ni..
so nk behave n tenang je sepanjang hari...
jap lagi nak p beli breakfast...
nyum2...mee kari satu pakcik...

ini citer hari sabtu lepas..
attend wedding kwn papa..
rasa dah lama tak attend wedding...
rasa mcm tuo jer..
dah ler anak dah dua..
sorang keleng belah kanan..belah kiri pun nak kena layan..
huhuhu...


ini budak pagi2 sabtu bangun awal..
terkebil2 aku layan dia pagi2...
natijah nyer tengahari kemengantukan lah..
tido sepanjang kete..


inilah pengantinnyer..
sorang arkitek sorang engineer..
tahniah2..sory ai tak kenal u sgt..
sbb kwn pok den ni baru join company pok den keje


kan dah cakap..sorang di riba..sorang lagi sibuk jugak...
uhuiiiiiii..baru dua..kalau 3 camner?kalau 4 camner?
tak tercapai akal ku...


satu dewan ni mmg harum..
sbb bunga2 dipakai adalah yang fresh2 belaka...
mmg rasa segar je dok dlm dewan tu
tahniah yek awak dua..
semoga kekal ke akhir hayat...


disebabkan mama ni tak pakai saman..
disebabkan suri dok mengamuk2 sakit kaki pakai kasut
so mama rembat lah sekuntum bunga ros utk suri ...
dah anak pun nama bunga..mestilah suka bunga2 kan...
sory yek rembat sekuntum jer...
hehehe

p/s: rasa nak kawen lagi sekali..dengan ditaburi dan dikelilingi dengan bunga-bungaan idup lagi segar...eh tetiba kepala otak nak wat phototshot utk anak2 dara ai...insyaallah..

4 ulasan:

Cho Zila berkata...

sweetjerkan der bunga ros.. pengantin sama cantik dan sama padan.. sama pandai lagi...

NM02 berkata...

sorang arkitek sorang engineer?

pergghh.... masyuk!!!

hahaha... komen tak bleh blah kan

Nens Collection berkata...

pehh 2 2 keje best!
pollow sini..tambah kekawan..;)

norhidana berkata...

walaupun pntin tu nmpak simple tp ttp berseri....
wahhhh mmg harum lah ek kt khemah tu kalu dh penauh bunga2 cinta kan...

hehehe jgn kawin lg sekali, tp ko bt anniversary kang bt mcm naik pelamin ek hehehe

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut