nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 8 Oktober 2012

mi ketam kl


salam pagi isnin sumer...
pepagi ni bgn lewat skit..
belum tau leh g keje ke tak ni..
sbb suri dah 2 hari demam..
baru semalam aku perasan ada biji2 kat muka suri..
myb suri kena demam campak..
aku tak tau ..sbb baru first time nak handle anak yg kena campak ni
so hari ni bwak suri jmp doc dia dulu..
if betul campak..nnti aku usahakan cari air tawar kt kl ni..
huhuhu

ermm...semalam..
senior penari aku  telah kembali ke rahmatullah...
marilah sama2 kte sedekah al -fatihah kepada arwah
semoga arwah lukman abdullah@abe mae ditempatkan bersama2 orang yang beriman...
amin amin amin...

oklah..
kte ceriakan diri kte dengan makanan..
mesti ok kan...
punyer lama tgk JJCM tu..
pernah lah tgk pasal mi ketam kl..
rupanya dekat jer ngan my ofis..
so terjah...


mi ketam kl..
betul2 terlekat di bawah flat tepi masjid keramat...
nyum2...


persekitaran yang biasa2 jer..


mmg famous ....


inilah mi ketam kl..
harga rm 8 sepinggan
rasanya mmg betul2 ketam...
hhehehe


puan dana yang akhirnya happy dpt makan mi ketam..



nyum2...jemput makan sumer..
erkkhhh...alhamdulillah...

p/s: rasa nak g makan lagi...jom puan dana...

6 ulasan:

♥ Wina ♥ berkata...

dapnyer..x pernah makan mi ketam

~al-fatihah

lieyalatif berkata...

amboi2....haa tgk tu dana....kawan baik mu dah hint2 nak gi makan sedap ni heeheheheeh...

suri kire mcm miamijadayyan la emy, kecik2 dah kene campak...dayyan lagi laaa koo mase abis pantang tu kene...tapi bagus gak kene kecik2..scar cepat baik.....

norhidana berkata...

inalillah... al fatihah utk arwah, tp bkn baru aritu ko cite2 psl arwah ni ke... meninggal sbb pe, nnti story ek

sian suri, takpe pas kuar campak kt tpk kaki kang ko bg lah suri tu minum air kalapa... mintak2 cpt sihat

Nens Collection berkata...

sedappnyer! teringin lah..;)

wahida berkata...

adoi la...buat aku terliur je ni...huhu...


Al Fatihah buat arwah...

Cho Zila berkata...

pernah makan kat shah alam.. sangat sedap.. dap kalau dekat nak datang selalu sebab harga murah dan rasa sedap... tak ingat kolesterol dah...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut