nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 8 Mei 2013

two one grill di kuang


halo2...
morning...
sihat ke kekawan sumer..
sorylah..dah beberapa hari tak update blog...
anak2 tak sihat..
so blog mmg ke laut lah...

so korang mengundi apa hari tu..
undi rahsia yer..hehehe
apapun tahniah bt kerajaan baru...
apa2 cuba lagi utk 5 thn lagi...
yg penting adun semambu n parlimen indera mahkota menang..hehehe

klah..nak story byk sgt..
tp kte story sebelum balik mengundi...

ktorang ni makan makanan western mmg jarang2 sgt..
apatah lagi bt kat umah..
kalau bt pun..beli yg lamb marinated kat care4 tu..n bakar je dlm oven..
n kalau makan kat luar cuma makan nun kt foodcourt bangsar..
mmg sebelum kawen lagi mmg makan western kat situ..
so bila ada anak2..
kena cari tempat yg luas n lapang..
foodcourt dah takleh...
kalau restoren ada aircon lagi kami terjah...
tp yg ni..kami cuba sbb ada baca kat blog mana ntah..
lupa..
two one grill di kuang..
jom layan..


order set lamb
set ni ada lamb + kek carrot satu slice + air lemonade..


tgh tunggu makanan
masa ni..time2 dlm kul 6 gitu2 kot..
tak ramai org pun


hehehe..
pok den kalau lamb grill ni mmg kesukaan nyer..
makan sampai berpeluh2..


kakak lak ambik set kanak2 ..
set burger + ice cream + jagung + fries..
murah jer..rm5.00 jer..

utk yg nak try tempat ni..cubalah g ke kuang nun..
jalan nak ke tasik biru tu..
kat jalan tu mmg macam2 restoren ada..
cuma rajin tak rajin je gi situ...

p/s: mama demam + selsema...

1 ulasan:

lieyalatif berkata...

Menarik menuuu sbb lamb kan...aku kan peminat lamb2 nih heheheheh....

Byk gak dlm plate tu kan emy...berbaloi gak...set budak2 pun murah pada aku tu....

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut