nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 15 Mei 2013

Geng koir


morning2 uolls..
hari ni aku rasa berat aku turun setengah kilo..
sbb pagi2 lift ofis dah rosak..
so naik tangga ke tingkat 6..
confirm turun berat wei....
hhahha

klah..
untuk pengetahuan kawan2..
jiwa seni aku ni tak terhenti dengan menari...
iyelah...nak menari camno dah gumuk kan..
so kte cari alternatif lain..
join koir jugak..
seni jugak kan..

kebetulan
20hb ni ada APC (anugerah khimat cemerlang)
apa lagi...join lah...
n kebetulan lagi...
cikgu ktorang ni..anak buah cikgu siti hajar...
so dpt lah merasa belajar vokal ngan cikgu siti hajar...
apapun best...
benda baru...mestilah best...


so inilah group koir kami...


geng bass


geng soprano


cikgu siti hajar n cikgu ismail


our lovely cikgu..
cikgu ismail..

p/s: aku geng Alto..tp gambar tak ambik..nnti ambik yek...suara rendah..so mmg enjoy sbb tak payah nak tarik suara tinggi2 ni...hehehe...seronok bangat belajar vokal koir ni...harap2 dpt teruskan sepanjang tahun...


3 ulasan:

lieyalatif berkata...

Wahhhh masuk koir ko emy? Bagus2...kkm punye koir syok aku tgk sbb boleh pakai baju glemer2 n cantik ikut tema event....nak sgt join tp apekan daye PA payah nak tgl2 opis...nanti ko rakam ye...nak tgk korang beraksi....

NM02 berkata...

dia cekgu koir opis aku jgk. aku sempat belajar ngan dia satu kelas je. hahahaha

Wan Ismail berkata...

Menarik2. Semoga berjumpa lagi di lain masa. :)

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut