nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 21 Mei 2013

Koir Jupem


selamat tengahari kawan2...
sory yer...takde entry baru pun kan..
aku bz lah..
bz dengan koir jupem..
i kan retis..hahaha

klah..hampir sebulan berlatih vokal 
so semalam show koir ..
ini pun sempena anugerah perkhidmatan cemerlang...
jom layan gambo...


geng bass...yg tengah tu cikgu ktorang...
cikgu wan ismail...
cikgu ni best..sbb kalau dia marah pun dia tetap profesional...
so hope sgt next pertandingan koir..leh lah cikgu wan jadi cikgu ktorang lagi...


geng retis...bersama cikgu siti hajar


kami masa show...


kami lagi...masa latihan..aku mmg dok belakang...
sbb nyer aku ni lupa lagu medley kami..
tup tup..time rehearsal..cikgu siti hajar suruh aku dok depan..
mengelabah aku wei..terus hafal lagu n step menari..
hehehe


kami geng koir jupem...


kami bersama manager kami...kak yah..cikgu wan ismail..cikgu siti hajar n soudman kami..abg wazir..


cikgu kami...


aku dengan mimik mulut ke tepi..apa benda lah aku tgh bt tu..mengumpat ker???hehehe...
ala tgh tunggu turn nak nyanyi ni.


geng alto kami...
alamak beso nyer aku..
ini photographer ni salah ambik angle ni..
hahahha

p/s: seronok sangat..pokden tanyer apa aku dpt dengan koir ..aku cakap kepuasan...hahahhaa...giler siut jawap tak ingat tu suami yg tanyer..hahaha

sumber gambo dari yuddin tag...hehehe

3 ulasan:

lieyalatif berkata...

eh best ape join koir...yg penting minat kan emy...aku tgk koir kkm tempat aku ni best...pakai glamer2...boleh makeup2....ade event besar boleh join....mmg best laaa...

untung dpt belajar vokal dgn cikgu siti hajar...gleeemm youuuu....

Wan Ismail berkata...

Hehe baru terbaca.. koir JUPEM sgt bagus... disiplin, kesungguhan, kerjasama & berBAKAT!

fara lisa berkata...

Hai.. Boleh bagi number cikgu koir ni tak..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut