nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 23 Mei 2013

sume adalah anak2 papa


salam ptg khamis...
ni dah nak dkt2 kul 5 ptg..
tunggu masa nak punch out jer ni..
tp tingin nak story satu mende...

dulu kan..masa kakak suri xde adik lagi..
mmg pokden ni manjakan sgt si kakak ni...
then..lepas aku lahirkan si darin ni..
pokden still lebih-lebih2 kan kakak suri (perasaan aku lah time tu)
aku faham ..sbb nyer pokden tak kakak suri rasa tersisih dengan kelahiran darin...
sbb nampak jugaklah kakak mcm terasa diri tak dimanjakan lagi...
nasib time tu..si darin mmg tak pernah ada karenah ...
dari sejak lahir sampailah skrang..
tido je memanjang...

until darin besar skit..
barulah pokden cam lebihkan darin...hehehe
korang tau sbb apa..
sbb darin ni penuh ngan ciri2 diri pokden..
tahi lalat di peha pun sebiji sebutat terletak tempat yg sama dgn pokden...
suara pun mcm pokden..suara slow serak2...
hehehe...

tpkan...
sebenarnya pokden sayang je dua2..
cuma aku je berperasaan gitu..
hahaha..

jom tgk pic pokden ni..


pokden ni idam nak anak laki...
hahaha..tp dpt pompuan ..nasiblah yer pa..
nnti kte cuba lagi 5 thn..hehehe


cam biasa n senantiasa memanjakan anak2..

p/s: i love u pa...

Tiada ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut