nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 23 Mei 2013

makan-makan


salam pagi khamis kawan2..
kejap je rasa minggu ni..
almaklumlah esok lusa tulat cuti kan..

plan2 nak balik kg kuantan..
cousin aku pun bertunang..
tp tut2..tak jadi..
sbb 14-16 ni ada kursus di pd..
n myb mengangkut pokden n anak2 sekali..
so kena lah menyimpan duit skit kan..
jadi..cancel lah balik kg...
kte dok jer umah diam2 yer anak2...

tp takleh dok diam2 gak..
nnti kte bt aktiviti jalan2 sekitar kl jer..
at least tak boring sgt..

ini aktiviti makan2 kami ...
tempat ni pilihan kakak suri..
since kakak suri ni mmg pengemar piza...
kami pun terjah lah..
lagipun set kids meal pizza hut pun murah2 jer kan...


kakak yg happy dpt set kids meal dia..
ada air milo, aiskrim pink n piza personal hawaiian
itulah feveret kakak suri...
piza tu pun dia sorang yg abiskan..


mama n anak2..
darin tu pun ambik set kids meal..
tp ambik spagetti carbonara..
minah tu makan mmg berselera lah..
abis mee spagetti mengata2...


kakak yg still bz abiskan aiskrim sementara tunggu pizza


mama yg baru potong rambut pendek..
skrang kan musim panas..
mmg rasa melekit jer..
bila dah potong..baru rasa lega..
tgk sambil minum air sambil perhatikan darin..
iyerlah..pinggan tu pinggan kaca..
riso gak...


muka happy kakak..


kekhusyukkan adik makan..


mama and kakak..


ini dah basuh tangan mulut badan dah ni..
tp mata still kat spagetti..
darin oh darin...
hehehe

p/s: seronok bawak anak2 makan...cam release tension budak2 ni..nasib lah set tu murah..hari2 tak dptlah..sekali sekala boleh lah yer..

1 ulasan:

lieyalatif berkata...

oo suri suke pizza...mia plak hantu spegeti koooo....heheheheeheh...

pandai darin makan..suke aku tgk...sonok kalo budak jenis tak memilih ni beb...

wey aku baru potong rambut pendek mcm ko gak...esok nak pi buat bob cut n rebonding.....

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut