nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 10 Ogos 2012

keterujaan kakak suri dpt baju raya dari nenek...


salam jumaat..
hari ni...aku bukak posa sorang2..
pokden ada majlis bukak posa kt ofis dia..
tp takpe...aku drive through je nnti..
hehehe

so meh layan karenah kakak suri..
semalam parcel baju raya dh sampai dr kuantan...
kobek2 tgk nenek suri antor baju kurung pink..
sepasang utk suri n sepasang utk darin
ma..kakak takde ke???uhuhu..
ok sambung balik..
semalam aku tak wat balik pun
tp ada citer lah ke kakak suri yang nenek bagi baju kurung pink..
pagi2 dtg ofis..(suri kan mandi kat ofis aku sebelum g tadika)
cari baju nenek bagi..
terus nak pakai baju pink
anak aku ni giler pink..
jadi berbaju pink lah anak dara aku..
dah ler tak bergosok bagai..
lantak lahko suri..
hehehe


suruh posing..tp malu...
takpe malu...


suri malu?..mama dia tak malu..
so hari ni tayang muka aku pakai tudung bawal..
dah lama x pakai 


jelingan manja ku...
auwwwwwwwww

p/s: esok misi mencari baju raya suri n darin...

1 ulasan:

norhidana berkata...

apasal amik gmbr dr atas, tak nampak baju suri penuh tau...

huhuhui aku dh bertahun tak pakai bawal wei, kadnag2 tingin gk

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut