nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 15 Jun 2012

venus lintas


salam jumaat sumer..
best2 hari ni..
leh g mini soping kat pasar utm tu..
leh beli nasi berlauk
suka2..

so meh lah tgk dua orang bff ni...
disebabkan puan dana ni interested sgt ttg venus lintas ni..
so aku pun follow lah dia menengok nyer..
mmg pengalaman baru..
tiba2 rasa nak belajar astronomi jer..
ahaks...

meh layan picture ni..


ini nama nyer posing maut...
teknik posing maut yg betul nak tgk teleskop tu..
hehehe...lari...


ini lak teknik ala2 control ayu yg betul nak posing tepi teleskop...
ahaks...

p/s: kasi korek sume gambar2 dlm hp..byk betul...slow2 ok...
mode happy jer skrang...myb sbb berat badan dah turun..rasa dah slim skit..baju kurung pun dah mengecil..suka2...

3 ulasan:

norhidana berkata...

ampeh betul kwn aku nih.... kan sume org dh nampak bontot aku yg boolat gebus itu... takpe2 nnti pas aku dh pakai korset nih... ko amik gambar aku posing mcm2...

wahida berkata...

kahkah...lawak ngan komen dana tu...

so sweet both of u...

Sharidawati Shahrudin berkata...

you all tengok anak bulan ek? hehehehe

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut