nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 12 Jun 2012

EL MARINO


puas mencari kolagen utk muka 'cantik' ai ni tau...
akhirnya ai terjatuh cinta pada EL MARINO ni...
ini kes tgk kwn pakai lah...


member aku tu muka dia mmg suci murni..
takde jerawat pe..
tapi dia jenis tak pakai make up..
selalu muka berminyak..
last2 hari tu..tgk muka dia shining2..
tp tak minyak ok..shining2..
nampak glow sgt..
terus tanyer dia pakai pe..
rupanya dia baru makan EL MARINO ni 4 hari..
terus aku rembat ni...


nasib sekotak ada 30 sachet..
so cukup bekalan utk sebulan


kwn aku citer..ct guna ni...
betul ke cik ct oiii?


nasib rasa sedap jer..
sbb mixed fruit jer kan...
i likeeeeeeeee

p/s: nnti aku tunjuk perubahan kulit aku...so far rasa lembap je kulit lepas guna 4 hari..nnti kte review blk...


5 ulasan:

lieyalatif berkata...

aku pun tgh berkira2 nak try minum cologen ni emy...kat opis masing2 dok minum catalyst tu....nanti ko buat review yeak...leh aku cube jugak nie....

Puan Fifiey berkata...

nak minum gak collagen tapi kalau dari sumber marine takleh..s ebab ada allergiik..sumber buah sahaj ada tak?

norhidana berkata...

heheheh tak sbr nk tunggu apa perubahan nyer

inazamri berkata...

cepat2 akak pun tak sabar ni.

wahida berkata...

wah...tak sabar aku nak tau review ko nok...
nnt update tau pasal ni...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut