nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 28 Jun 2012

i-city part 1


ohooo...
hari khamis dah yek..
cepat jer rasa berlalu..
keje ofis aku bertimbun2 ni..
tp sume takleh nak buat..
sbb aku sibuk attend kursus...
hari ni last kursus..so cukuplah 7 hari..

aku rasa 'bos' aku tu mmg sanggap lah..
aku keje 3 bulan je setakat ni..
dah kena cukupkan kursus 7 hari..
by the end..aku sendiri tak tau apa kursus aku tu..
sbb nyer aku join je kursus pasal ukur n tanah
so kursus 7 hari ni aku mmg zero knowledge..
lantaklah..ni pun semata2 nak jaga standard 'bos' aku tu..

ok dah lah bebel pasal bos aku tu..
bosan..ntah bila nak pencen nyer...
meh tgk pic aku g i-city..
rasa dah lama tak g sini..
ini pun suri yang meroyan nak masuk tempat 'snow' tu..
tp hampeh jer sumer...


mmg diakui ...i-city mmg byk peningkatan..
dari segi peningkatan tu hanya lah pada permainan yang betul2 abiskan duit..
tp dari segi peningkatan mutu servis..mmg hampeh...
sume susah..even nak tolak stroller pun susah..
takde laluan utk stroller sedangkan itu tempat confirm target budak2 kan..
gambar atas..mama..kakak suri yang kurus skit..n darin at 1st time kat i-city


tempat mainan kat belakang tu mmg ktorang tak masuk langsung..
orang ramai sgt2 tp sbbkan susah nak masuk dgn stroller..so abaikan lah..
budak comel darin dgn papa den..


darin mmg budak yang sangat2 baik..
bawak ke mana pun..tak pernah nak nangis ke..nak mengamuk ke..
mmg maintain tido...ini pun kejap je bukak mata..
pastu membuta..
lagi satu budak ni mmg tahan lapar tahap gaban..
dok kat i-city hampir2 3 jam pun..
takde nak mintak susu...
n aku pun takleh nak bagi susu kat darin..
disebabkan tempat nak menyusu pun takde..
toilet pun kecik n kotor..
kerusi kat tepi2 utk lepak pun takde..
so mmg tak menyusu lah kat darin..
nasib anak dara bongsu i ni baik tauuuuuuuuuuuuuu...

klah..to be continue..
penat nak bebel..ai nk g kursus dulu

p/s: nnti i nak citer kehebatan dx corset kat u olls...mmg marvelous...

5 ulasan:

Mooniqueen berkata...

Mainan dia buat mahal jugaklah.. Padahal sekejap je naik... MQ baru gi sekali... Sebab ramai sangat orang... Kalau tak ramai ok kot...

norhidana berkata...

suke tgk darin ngn topi nyer... heheheh nmpak lain gitu...

so, niat aku nk gi i city tuh tpaksa di padamkan bt masa ni lah... pyh la kalu gitu nk bwk anak bujang aku tu

fazitaismail berkata...

kelasss cik darin kita..kcik2 lg dah pegi i-city..baik betul si darin tu kan..a'ar kan..kat i-city xde tmpat nk duduk..jln pun berbatu2..tp still ramai gak pengunjung kan..hehe

lieyalatif berkata...

betul tu dana...aku pun akui....stroller mmg susah nak masuk situ...seb baik laa carrier ade...kene laa gune carrier....

bagus ko darin jenis tak byk ragam....senang nak bwk berjalan gituuu....kebanyakan anak kedua mmg mcm tu laa emy...baik die lain mcm...mcm kes aku dulu si mija...ko haruk le ke mane majlis pun...panas ke sejuk ke mmg die baik yg amat....he he he he.....

Hidayah Bach berkata...

yelah...betul...betul..
rasanya i city tak pikir family yg ada anak kecik kot..

dia target yg bujang2 je...
kot?

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut