nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 18 Jun 2012

monday blues


eh monday blues atau monday blue yek??
sbb hari ni otak aku cam mendap skit..
rasa mcm fresh...pastu sebelah mcm tak freshh...
huhuhu

sebenarnya nak upload gambar..
tapiiiiiiiiii
lupa bawak camera/memory card...
nak upload kat umah memanjang tak sempat jer...
huhuhu

sabtu malam hari tu adalah g I-city tu..
tp seriusly aku mcm 'taubat' takmo gi situ dah...
huhuhu
kenape?mengape?
nnti2 aku citer yek..
yang penting takleh citer sbb takdok gambar kan..

hari ni nak lunch mana yek?
hari ni nak tapau lauk pe yek utk dinner?

itu jer yg selalu bermain dlm otak aku ni...
huhuhu

p/s: penat jer rasa...n rasa nak balik kampung...

2 ulasan:

wahida berkata...

aku pun tertinggal memory card hari ni...huwaaaaaa!!

norhidana berkata...

nsblah aku amik gmbr ngn tepon je, kalu tak msti tertinggal memory kad mcm ko hehehhe...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut