nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 7 Jun 2012

tgk gambar jer lah


ni kejadian di giant kota damansara...
papa nak jumpa someone utk pass document..
sebelum pass document..papa nak g toilet dulu..
pastu otw ke toilet ada lah tempat game ni..
haruslah di paw oleh cik suri kte...
layan..






minggu ni aku penat skit...
aku sibuk join bisnes skrang...
otak bergeliga memikirkan marketingnyer..
hehehe

p/s: kami tgh tunggu result document yg pok den pass hari tu....esok jawapannyer..tunggu...

8 ulasan:

lieyalatif berkata...

darin tgk jek dari jauh akaknye berjimba main...siap le esok sayer dah besar, saye kongker sorang2 heheeheeh

wah bisnes ape la tu emy...semoga sukses yeak...

norhidana berkata...

suke tul kakak suri main2, tp sian darin bolat mata nengok kakak main... takpe2 tak lama lg blh join kata darin

inazamri berkata...

amboi seronok kakak suri ni main ye.Bisnes ape tu bz sgt..ceciter skit nnt.

AdiaLuze berkata...

Assalammualaikum ..

Sonok la bebudak dapat jumpa mainan cenggini.

Ambooiii .. Berbisnis apa la tu ek .. Mesti tgh kenchang kan .. Hehehee

Puan Fifiey berkata...

bisness apa tu yer?

mamasuri berkata...

lieya:darin tgk jer dulu kakak berjimba..nnti2 harus darin follow gak..

dana: mmg si darin mata dah bolat pun...hehehe

@inazamri: budak2 suka kan main benda alah ni...hehehe..bisnes kecil2 jer kak..

Adialuze: hahaha..takde kencang pun..wat kecik2 jer..tgh menapak slow2 ni

Puan fifiey: bisnes kecik2 jer yang..

Amieylee berkata...

heeee si kecik tu rileksss aja... mesti dlm hati "takpa kak nnti saya dh besar saya pun nak main juga" heeee

Puan Fifiey berkata...

cecite22

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut