nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 11 Jun 2012

spek mata ku...


ini bukan spek aku..
ini spek si kwn ofis mate aku...
baru aku teringat..mana yek aku letak spek aku...
hahahha


p/s: skrng masuk keje wp1..so kul 6.30 pagi dah meraba2 cari kete kat parking...baru tingat..mata aku ni bukan betul sgt..tiba2 terpikir mana lak aku simpan spek aku ni...hahaha...

6 ulasan:

Puan Fifiey berkata...

takyahla pakai spek tu.. makin boooolaaattt

mamasuri berkata...

puan fifiey: ala..sbb pakai tudung gitu jer...mmg lah...

Qhaifa Nur berkata...

nasib baik kawan beri pakai, kalau tidak ......)

norhidana berkata...

itulah... org pakai spek tiap masa ko pakai time nk drive je... jgn nnti ko slh msk kete lain udah hehehehhe

mamasuri berkata...

Qhaifa nur: ala..kwn tu baru beli ..itu try pakai tu..tapi mmg tak sesuai ngan sy..

dana: eh..mmg aku beli utk drive jer..hehehe

lieyalatif berkata...

yok emy pakai lens heheeheh....dah cun2 bergaye pakai korset tu jom le melawa pakai lens hihihihi

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut