nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 28 Jun 2013

salam jumaat


salam jumaat kawan2...
hari ni ada mandat dan kerajinan nak memblog kan diri...
so korang layan lah..
janganlah boring lak nak menyinggah kat blog aku ni...
meh layan bebelan aku ni...


apa kebenda lah ni kan...
hehehe...
ni sample perfume..
perfumme aku dah habis..
nasiblah cik dana ada beli perfumme dapat sample ni..
merasa gaklah nak rasa nina ni..


sedaplak bau dia..
rasa next2 time nak beli lah perfume ni...
nak beli botol paling kecik..
ahaks...
jimat okkk nak raya...


minggu lepas ada blaja pakai shawls..
so hari ni trylah pakai..
sbb shawl ni dah lama terperap ...
ok tak ngan muka aku yg tak make up...
hehehe

p/s: plan nak balik kampung tgk abah..tp postpone minggu dpn...bagi pokden tgk bola trw vs jdt dulu...

1 ulasan:

NM03 berkata...

perfume aku pun dah abes noks... mana nak cekau ni... tggu nak raya la baru beli

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut