nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 7 Jun 2013

gedik2 luncheon hari jumaat...


okkkkkkkkk
cam biasa..hari jumaat..waktu lunch hour..
kalau tak ke JJ Au...confirm soping kt pasar utm tu jer..
hehee..soping makanan jer..

hari ni mmg soping kat pasar utm jer...
so byk lah makanan dibeli..
bila letak atas meja..lagi lambat n berlambak..
time ni citer2..gossip2..
hahaha

jom layan


atas meja pantry kami...
giler gelojoh kami makan kan...
hahaha


makcik ni lak sibuk mengait...
buat bunga telor utk kenduri adik dia..
meh kak ct kter bergambar se das...


kami2..muka berminyak2 kan..
pasar utm tu ler..panas giler..
mcm air terjun peluh aku melimpah...
dah ler pakai dx...
hohoho

ps: oh atkins..ku rasa senang nyer diet dgn mung..tp nak memikirkan lauk hari2 tu...ke laut betul...


1 ulasan:

lieyalatif berkata...

Best laa dekat dgn pasar mcm tu...dpt beli mcm2...kiteorg ni balik2 alamanda, the mines atau ioi..boring wey...

Boleh beb..buat laa betul...kawan aku baru join sebulan buat atkins sbb tgk aku dah berjaya...die pun mcm aku turun 10kg....kurus dah die sedangkan sejak die anak dare die x penah kurus koo...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut