nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 6 Jun 2013

princess betul lah sorang ni


assalamualaikum..
salam iskraj mikraj kawan2...
morning2...
hehehe..

tetiba kan hari ni kan mcm segar bugar lak..
konon nak posa hari ni...
tp terlajak tido..
hehehe...

klah..nak citer pasal princess aku no 1 ni..
peel dia skrang mmg kuat memerintah...
nak minum susu pun suruh adik ambik botol kt dapur..
diktator sungguh...

ni gambar2 dalam kete petang semalam..
setiap hari..balik keje..dr office mmg aku dah prepare food utk dia..
botol susu , tab n kena ada makanan kunyah2...
nnti dia berzikir tepi telinga aku cakap lapar..
kl ke rumah aku bukan dekat..jauh ok..
so better aku prepare dulu...


ginilah peel nyer dok dlm kete..
smlm pakai skirt so seksi lah skit..


aku beli kopok ni kat office jer..
asalkan ada...utk princess suri ni kunyah...


susu yg dah abis dibedal...
cloud 9 tu standby jer..takut2 tak cukup...
hehehe

p/s: aku dulu2 dok dlm kete xde nak mkn2 pun..cakap nak makan jer confirm kena marah ngan ma aku...huhuhu...budak2 skrang...uhuk...kita yang menurut perintah...

1 ulasan:

lieyalatif berkata...

Same laaa mcm dayyan koooo...amik dr taska dah melilau bijik mate die cari ape yg boleh dimkn dlm kete hahahahah...so mmg kene stenbai mcm ko jugak...

Aku tegelak tang peel diktator tu...sian laa adik jd mangse kakak...tp comel plak kan...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut