nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 14 Jun 2013

item wajib atas meja opis aku...


salam petang jumaat yer kawan2..
sory lah senyap pulak beberapa hari..
ada stress skit..
bila stress...blog pun ke laut..
now..aku dah sedikit ok lah...
stress tu mmg selalu..
cuma nak hadap tu ..perit lah skit..

klah..
nak bercerita pasal hal aku kat opis ni..
hehehe..takde nyer nak gossip2 liar ok..
cuma nak tunjuk korang item wajib atas meja kerja aku ni..
jom..


confirm ni mmg kena ada...
ini pun hakmilik cik suri okk..
aku just pinjam..
tlg charge battery..


pinjam ada makna..
sbb nak what supp lah..nak we chat lah...hehehe


kalau on pc..wajib blog sendiri dulu bukak..
bukan apa..sambil2 bt keje sambil2 blogwalking kan..
sume orang aku terjah..cuma nak komen tu ikut mood aku lah skit..
al paham je lah sumer yer..


invois2..bil2 wajib utk aku prepare utk bos t/t buat pembayaran...


cop aku..ini mmg penting..
kena cop lah kalau aku bt kerja tu..
nnti org tak tau kerani n17 yg bt kan...kan ...kan...hehehe


sambil2 tgk blog..sambil2 prepare bayar bil tu..
ini penebuk kena ada...senang terus filling..tidak haru lah..


stapler pun penting yer kawan2...
kalau takde ni mmg cacat lah kerja aku...
huhuhu


calendar kuda belakang tu paling berharga..
tiap2 tahun mmg aku tercari2 calendar kuda ni jer..
sbb dia punyer detail cuti mmg kelas...
cuti pe ko nak..sume dia bgtau..
depan tu lak
air kosong yang tak pernah nak abis..huhuhu


ini selingan...puas 'tgk' air kosong..
pekena nescaffe ais lah pulak..
patutlah aku tak kurus2..


kerja aku jaga file cuti n peribadi staff..
staff lak ada 74 orang..
ini pun yg antor sbb bercuti..
so kerja aku update dlm hrmis...
t/t kat file tu n zappppppppppp masuk dlm kabinet...



ini sampul kuning ni mmg amat2 berharga..
ada kerja2 yang terpaksa aku tangguh mmg aku masuk kan dlm ni..
so kalau ilang mmg nangis lah..


tong sampah aku..ini makcik cleaner dah clean kan dah..
kalau tidak penuh wei...


alkisah kad aeon aku dah expired..
itu pasal aku selit kan keyboard ni..
bt peringatan..huhuhu


kenangan sendiri n kawan2 yang suka travelling..
tingin benor nak g uss singapore tu..
insyaallah..nak kumpul duit..tahun dpn nak g...



besor gabak kan calculator aku..
iye lah..kerja aku ni mmg kena pakai yang camni..
senang nak tgk angka kosong yang banyak..
aku bt budget kewangan...
kira juta2..ratus2 ribu..
heheheh

eh itu jer lah nak citer..
nnti ada masa ada mood aku update lagi yer...
tp blogwalking don sorry ..hari2 bt...
muahhh

p/s: kira juta2..ratus ribu..dlm dompet ada belas2 jer ni..camno????


1 ulasan:

wahida berkata...

aku pun suka kalendar kuda nok...kalendar kuda terbaik dari dulu sampai sekarang...heheh...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut