nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 22 April 2013

Hari sukan kakak suri


morning kawan2...
klah hari ni nak citer pasal hari sukan kakak suri...
thn lepas kakak suri tak join..sbb mama sedang bercuti bersalin...
so thn ni of course lah join...

hari sabtu hari tu..bertempat di dewan setiawangsa..
kecik je tempat nyer..tp ok jer..
jom layan gambar okkk


ini masa kat luar...sebelum berbaris masuk dlm dewan..
kakak suri dari kiri no 5...
muka badmood...hehehe


ok kakak suri yang semakin berisi...
rambut tetap tak bagi potong..
nak rambut panjang mcm barbie..
itu pun request nak warnakan rambut kuning..
pengsan papa kalu ko bt kak..


mama lak apa lagi..
melantak dulu ngan darin kat tepi dewan..
ini papa yg ambik gambar..
tetap mengunyah ayam yang ada tulang..
hehehe


si adik yang sgt sporting..
tak merenget pun...


ini dah dalam dewan..
kakak suri masuk sukan apa??
nnti2 mama citer yek..


si adik yang baik n behave..
asalkan ada makanan kat tangan ..mmg dah cukup dah utk bt darin senyap..

p/s: hari ni kakak suri cuti..cik ti ada umah (adik papa)...mama leh jimba2 ler..hahahah

1 ulasan:

lieyalatif berkata...

Hahahaha nak kuning kan rambut? Adoiyaiiii nak mati aku gelak ni emy hahahahaah....

Aku laaa dah pencen pi ari sukan ni...tgu dayyan laaa plak nanti...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut