nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 15 April 2013

exam ptd sabtu hari tu


salam pagi isnin yer kawan...
hari ni mcm lemau skit nak g kejer...
tak tau lah naper..
otak masih hang kot..
terkejut buat esei english hari tu...
hahaha

tima kasih bt kawan2 yg wish aku nak exam hari tu...
sebenarnya itu kali pertama aku ambik exam ptd...
memang tak harap apa2...menyerah jer..
point utama pergi exam adalah nak tgk soalan dulu..
insyaallah..kalau tak lulus..thn dpn aku akan g lagi..kasi lulus..

sabtu dah exam kan..so ahad mmg melepak jer..
kain baju byk tak berlipat..ho ho ho..
malas nyer rasa..tp kena bt jugak..
xdok nak tlg nye..
pokden???basuh kain jemur kain jer dia tu..
kalau suruh lipat...dia hang jer kain2 tu dlm bilik...

ok..berbalik pada citer exam tu...
tau dpt exam tu hari sabtu lepas2..
time tu dok alor setar..
feeling lak happy ..sbb dpt g exam..
tp mcm2 pk...
takpe2 emy...relaks..
tak dpt kter cuba lagi..

suri n darin cam biasa..
asyik berhingus jer..
semalam dok kuarkan dapur mainan kakak suri..
mmg bising lah dua beradik dik..
asyik berebut...kakak menjerit adik menangis..
adui lah...

ermm..plan nak start atkins balik..
g alor setar hari tu..mmg ke laut atkins..
tp pagi ni dah telan nasi lemak..
hehheh..

klah..hari ni entry tanpa gambo..
baiiiiiiiiii


1 ulasan:

norhidana miswan berkata...

hehehehehe.... takpe next year cube lg, pastikan thn dpn ko bt esei 5-6lai lak ek...

doa banyak2 moga dpt, mana tau rezeki kn

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut