nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 1 April 2013

darin dan breakfast aku


selamat pagi isnin kawan2...
dah april kan..
kejap je rasa masa berlalu...
semalam besday pokden...
wish jer..
hehehe

so smlm..
darin kedemaman..
agak nyer musim budak2 demam kan
sana sini dok demam sumer
termasuk lah anak dara aku no 2 ni..
nasib dia ni bukan jenis merengek..
takde lah susah nak jaga..
cuma aku kena alert skit lah..
kot2 tiba2 demam panas kan..


inilak breakfast aku pagi ni..
baru abiskan separuh..jap2 lagi aku akan habiskan sebelum lunch..
hehehhe
start atkins dah aku..
try utk sebulan jer..
hari tu bt atkins 3 hari turun 1kg...
itu rasa nak try sebulan lak..
agak2 leh tak turun 10kg..
berangan kena lebih yer kawan2 ...hehee


ini breakfast puan dana kter..
puan dana dah lama atkins..
dah banyak berat dia turun...
so sebagai bestfriend ..
mana leh tgk puan dana kurus sorang2 kan.
kena lah aku kurus gak..
kui kui kui..


telur separuh masak..
dah telan 2biji...
lagi 2 biji tungguuuuuuuuuuuuuuuu

p/s: jumaat nak g alor setar..cuti2 wedding sana 3 hari 2 malam..harap2 diet atkins aku bertahan lah...

4 ulasan:

nens cellection berkata...

sy dh lama x atkins ni..tp kalo atkins berat lmbbt naik balik bila kita tggl..tu yg best

lieyalatif berkata...

Wahhh caiyok2!!!! Tu sonok emy kalo ade kawan same2 diet...semangat sikit nak diet tuh....

Darin demam nak dpt akal tu...hope cpt sihat...

wahida berkata...

caiyok utk ko ngan emy...lepas ni slim melim la korang...

aku sokong korang!!

wahida berkata...

eh, utk ko ngan emy lak....utk ko dan dana...hahaha...sori, typo...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut