nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 9 Ogos 2011

ponteng posa


hari ni aku ponteng posa lagi...
memang keadaan aku skrang mcm ting tong sesangat...
semalam aku siap ber emergency leave...
serius aku takleh nak berdiri tegak..
pening semacam...

so berbuka ramadhan ni memang made in pasar ramadhan..
nasib baik pok den pun paham..
sahur lagi lah nyer..
siap pok den
sabar yek..

itu gambar kulit pisang...
aku bawak dua ketul pisang utk bfast pagi ni..
lunch nnti nak menapak kat pasar keramat..
cari apa2 yang boleh dimakan...
uhuk2...

p/s: sian suri..asyik diabaikan jer..

2 ulasan:

lieyalatif berkata...

jgn pakse diri emy...kalo tka larat tak yah laa puase.....mcmaku dulu mase preggy dayyan semnggu aku kantoi sbb kes mcm ko ni laaaa.....ape2 pun jage diri key...

✿....rossa alina....✿ berkata...

OOOOO XPUASEEE..PAPE PUN,HOPE BABY DALAM PERUT SENTIASA SIHAT N MAKNYE SIHAT GAK.. :)

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut