nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 27 Februari 2015

jalan-jalan ke ioi mall, putrajaya


citer jalan2 pulak ye...
ni jalan2 masa cuti chinese new year
kami mmg plan takmo balik kuantan
due nak simpan duit ...hehee

so moh jalan2 kt putrajaya..
kami ke ioi mall..
saja2 nak cuci mata..
so korang cuci2 mata tgk gambar je lah ye


budak ni paling happy dapat  main kuda 


kakak pun sama...
tp kakak nak ice skating..
pokden dah beratur..tapi kasut size kakak takde...
so next time lah ye kakak


see...mama pun naik sekali train ni..
eh aku ok je...janji leh duduk..
hahaha


waktu ni kami tgh tunggu show tarian singa...



sampai terkangkang darin kan...


budak eksyen naik benda alah ni..
sekali singa kuar..dia yg paling takut


papa ni kalau aku makan je snap gambar..
time aku mengunyah lak tu...
huhuhu


kami laki bini yang semakin sehat walfiat..
hehehe


kakak


budak2 ni konon menikmati tgk kolam tu
padahal panas giler..
sebenarnya tunggu pokden merokok..


aku bukan leh panas2..
terus masuk balik mall...
anak2 aku kerah masuk jugak..
kan demam lak anak2 aku..
tunggu punyer tunggu
pokden siap beli air kt starbuck..
kami je melanggok dlm mall..
huhuhu


adik ni kan..sume permainan jenis ni mmg dia suka..



xkiralah kt mana2 ..
asalkan leh pusing2...dia suka..


eh ada lagi gambar ni
tunggang langgang ...malas aku nak susun
cantik gak kan


kami bertiga yang suka dapat naik train ni...
takde pe best pun
beratur bukan main panjang..
naik sekejap je..
huhuhu

p/s: suka g putrajaya..sbb takde orang ...hahahha


Tiada ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut