nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 10 Februari 2015

jadual waktu sekolah



anak darjah satu..
dengan mama nyer sekali bersekolah
tiap2 malam kena sort buku sekolah kebangsaan n buku sekolah agama
berpinar biji mata mama
belum lagi mengajar buat kerja sekolah kakak...
n ni pun aku belum start tuisyen utk kakak..
sory kakak suri...
no tuisyen luar..
meh mama kamu je ajar...

p/s: suka ajar suri..walaupun kadang2 tergarang mcm singa...hahaha..tapi happy sbb dpt tolong suri...hehehe....

2 ulasan:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Dah tugasan seorang ibu macam tulah Emmy ... penat macam na pun tetap happy :)

lieyalatif berkata...

betul tu emy...mmg letih..tapi dah lame nanti biase laaa...mcm aku ni dueorg...so aku amik mia...laki aku pantau jaja....tapi tahun ni anta mia ke tusyen dah...so aku ngajo die tiap selasa, kamis, jumaat ngan sabtu jek...nasib lee die dpt aku sebab aku mcm singa hahaahaah

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut