nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 6 Mac 2014

takde mood


seriuslah aku takde mood je skrang...
ntah apa2 kan..
abis anak2 aku kena marah semalam..
hehehe

tp tulah..ntah apa angin aku ni..
tiba2 jadi badmood jer..
nak kata datang bulan..tak...
huhuhu

klah..nak type entry pun xde mood..
tgk petang nnti yek..

baii

1 ulasan:

lieyalatif berkata...

ye kot ko...nak period kot...aku selalu kene penyakit berangin tak tentu pasal ni kalo lagi seminggu nak period...mmg awal2 aku warning laki ngan anak2 jgn cari pasal ngan aku kang aku jadi langsuir kang hahaahahahah

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut