nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 21 Mac 2014

Daftar sekolah darjah 1


salam jumaat kawan2...
ni nak citer pasal daftar sekolah suri ...
actually dah buat pendaftaran thn lepas di sek sri damansara..
tp disebabkan pokden pun dah beli rumah di kota puteri..
so kena lah tukar strategi...
kenalah kakak suri bersekolah dekat ngan ofis mama dia ni hah..
hari ni baru nak g buat pendaftaran baru..
insyaallah suri akan bersekolah di sek ren keramat 1...

ramai yang tak bersetuju sgt aku antor sekolah ni..
sbb ramai2 dok citer situ ramai anak-anak indon bersekolah di situ..
tp tulah...
aku pk dkt ngan ofis n menyenangkan
lagi satu ..sekolah ni hanya seisi pagi..
lagipun sekolah agama dia pun insyaallah sebelah sekolah rendah ni pun...
itu yang aku terpikat sekolah ni..
lagipun tak byk pilihan...
aku terima seadanya...

p/s: byk kena plan utk hidup ni...tp kadang2 planning kena tukar gak mengikut kesesuaian kehidupan tu...

2 ulasan:

♥ Vna ♥ berkata...

i pun nx week baru nak register. sekejap je anak dah nak standard 1 huhuhu..

emy pokden berkata...

vna: itulah..next week tu dah last utk daftar...beso dah anak kter kan..uhuk2..makna nya kter makin tua lah..uhuk2..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut