nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 26 Mac 2014

bebel


assalamualaikum kwan2...
morning2..
sebenarnya hari ni malas nak update blog..
tp kan kosong lak blog aku kan...

so aku bebel je hari ni..

sebenarnya kan..
aku rasa nak balik kampung jer..
huhuhuhahahahhaa...
tapi apakan daya..
pokden al bz al sibuk bebenor skrang..
asal sabtu je keje ..
satu lagi asyik ungkit lah aku dah 2 kali balik kampung thn ni..
kampung dia tak balik2 lagi..

halo2...awk yg tak ajak balik..
sapa suruh...
asal beri idea je..dia cakap cuti takde..
eh mmg betul pun..
ktrang mmg kehausan cuti..
sbb awal2 thn dah ambik cuti2 jalan langkawi tu...
tp best..i like langkawi..
tgh kumpul duit syillling ni..
nak g langkawi lagi...hahahha

ikutkan..bln ni ada lah selit slot g kedah..
sbb kwn atas umah dia kawen..
tp sbb dah hujung2 bln...n pokden pun ada job baru..
so takde lah cuti2 kedah..
kami kalau cuti2 kedah confirm ke holiday villa alor setar tu..
huhuhu

tp takpe...insyaallah dengan job pokden yg baru ni...
hehehe...nak g kenduri kawen yg jauh skit..
jauh skit tu ala seberang johor tu je pun..
sebenarya excited nak g..
sbb tak nah g..passport bagai dah bt
well..tunggu duit jer lah..
if ada duit job pokden tu g lah..
takut2 duit job dpt lambat kan..
so tgk gambo je lah...

yg nyata..labour day nnti pokden terbang ke bali..
trip ofis dia...bini n anak2 dok diam2 kat umah jer..
uhuk2....
tingin nak g..tp orang tak ajak..takpelah..
hehehe
kter mintak pokden ganti trip tu dgn tempat lain je nnti...
hahahaaa....

klah...byk lak bebel...

p/s: misi mencari kain pasang utk raya..thn ni simple2 je sbb raya kg pokden ...hahahahha..gelak jahat...

Tiada ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut